wmo radar > Wat we doen > Kinder-, tiener- en jongerenwerk

Kinder-, tiener- en jongerenwerk

Ontdek je talenten

Eerst niet en nu wel!

Verandering zetten we samen in gang. Je hoeft het niet alleen te doen. Wmo radar is er voor jou bij vragen, wanneer je een situatie positief wilt veranderen of als je andere tips nodig hebt. Wij bieden de oplossing waardoor jij weer trots bent op jezelf en met zelfvertrouwen die nieuwe uitdaging aankan. Daarin werken we nauw samen met jouw (toekomstige) schoolbegeleiders, werkgevers en stagebegeleiders.


Voel je weer enthousiast en krijg energie voor nieuwe dingen

Meedoen in de samenleving geeft voldoening en energie. School, een stageplaats of deelnemen aan een leuke vrijetijdsactiviteit dragen bij aan het gevoel van samenzijn en jezelf ontwikkelen. Door omstandigheden of je huidige situatie kan je soms zoekend zijn naar de juiste aanpak. Hoe langer je denkt ‘nu even niet’, hoe lastiger het wordt om terug naar school te gaan of weer mee te doen met vrijetijdsbestedingen. Door ons netwerk creëren we verbinding en zorgen wij dat je je weer helemaal op je plek voelt in de samenleving.

 

Activiteiten en workshops speciaal voor jeugd & jongeren

Opgroeien gebeurt niet alleen binnen het gezin. Ook op school, de sportclub, bij vrienden en buiten op straat. Dan is het fijn als je ergens terecht kan waar je gehoord en gezien wordt. Jij als individu bent heel waardevol en we willen je graag ondersteunen in je ontwikkeling. Dat doen we op allerlei manieren. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Hoe zou het zijn als je bij iemand terecht kan voor handige tips, nuttige adviezen en een luisterend oor. Onze projecten en activiteiten worden georganiseerd door jongerenwerkers met een breed netwerk om je te helpen. Zo is er bijvoorbeeld een huiswerkklas, een Powerklas+ en een jeugdnetwerk voor naschoolse bijeenkomsten & workshops. Ook organiseren we verschillende sportactiviteiten. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Er is altijd wat te doen, ook voor jou!

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn en weet wat je talenten zijn. Jong zijn betekent ook; al vroeg keuzes maken over hoe je verdere leven eruit gaat zien. Wmo radar geeft jou de kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Een vliegende start op de arbeidsmarkt, een passende stage vinden, vrienden maken. Samen komen we er uit!

Aanbod kinder-, tiener- en jongerenwerk

Powerklas+

Centrum, Charlois & Delfshaven

Schoolse & sociale vaardigheden

Jongerenhubs

Delfshaven

Regie in eigen wijk

@ease

Centrum

Ben jij @ease?

Huiswerkklassen

Centrum

Hulp bij huiswerk

Sportplaza Feyenoord

Charlois

Sportprogrammering Charlois

Jongerenspreekuur

Delfshaven

Stel je vragen, wij zijn er voor je

Thaiboksschool Oude Westen

Centrum

Khalid’s Gym

PLAYgrounds010

Centrum, Charlois, Delfshaven & Overschie

Samen veilig (buiten) spelen

Werken aan de Kade

Centrum

Op zoek naar stage of leuke baan?

Chill Moments

Delfshaven

Chillen met je vrienden

Sporten in Delfshaven

Delfshaven

Bootcamp, voetbal en meer

Jeugdbieb de Gaffel

Centrum

Allerlei soorten boeken lenen

Seksuele Straatintimidatie (SSI)

Stedelijk

Bewustwording & preventie

Uitgelicht

PLAYgrounds010: samen veilig buiten spelen

Iedere week organiseren we activiteiten op het plein voor alle kinderen, ouders en verzorgers in de buurt. Beperkingen en verschillende niveaus spelen geen rol bij PLAYgrounds010, de activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Met PLAYgrounds010 creëren we samen een positief klimaat om veilig buiten te spelen. Tijdens de activiteiten van PLAYgrounds010 is er een kinder- en tienerwerker van wmo radar aanwezig.

Lees meer over PLAYgrounds010

Thaiboksschool Oude Westen

Download het geheim van Thaiboksschool Oude Westen en maak kennis met meester Khalid Chennouf en zijn werkwijze. Je leert over discipline, respect en zelfbeheersing aan de hand van de sport thaiboksen. Hier leren kinderen om te vechten met zichzelf en voor hun toekomst. Door hard te werken en door goed voor elkaar te zorgen.

Download het geheim

Sportplaza Feyenoord (Charlois)

Sportplaza Feyenoord is het epicentrum van de sociaal-maatschappelijke activiteiten en projecten in de wijk Charlois. Feyenoord richt zich hier, samen met wmo radar, voornamelijk op het in beweging brengen en houden van Rotterdammers. Dit doen we door te zorgen voor een aantrekkelijke en gevarieerde sportprogrammering en door sportmaterialen uit te lenen.

Lees meer

Jouw Rotterdam begint hier

Jong in Rotterdam is dé jongeren website van wmo radar. Hier lees je meer over alle projecten die we voor jongeren organiseren. Of bekijk de activiteitenagenda en contactgegevens van alle jongerenwerkers.

Naar jonginrotterdam.nl