wmo radar > Join Us

Join Us

Join Us geeft jongeren een sociale boost

Veel jongeren willen graag nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet hoe ze dat moeten aanpakken. Stichting Join Us is er voor deze jongeren en doorbreekt het alleen zijn door ze in contact te brengen met leeftijdsgenoten. Dit heeft een positief effect op hun sociale ontwikkeling. Stichting Join Us werkt samen met verschillende welzijnsorganisaties, waaronder wmo radar. Zo bereiken we nog meer jongeren in Rotterdam!

Maak vrienden bij Join us!

Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Join us helpt hierbij! Om de week ontmoeten een aantal jongeren elkaar op een leuke plek in de gemeente waarin ze wonen. Tijdens de bijeenkomsten zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Wat doe je bij Join us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!

Join us is er voor jongeren!
Join us is er voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar die zich alleen voelt en zin heeft om daar verandering in te brengen. Bij Join us ben je van harte welkom!

Join Us & wmo radar

Een mooi voorbeeld is Social Friday. Jaarlijks worden door het hele land supertoffe activiteiten op deze avond georganiseerd. Jongeren ontmoeten anderen jongeren en leren elkaar kennen onder het genot van een hapje en tijdens spelletjes.

De begeleiders van Join Us bieden ondersteuning aan tijdens de bijeenkomsten. Lees hier de blogpost waarin Saïda meer vertelt over Social Friday.

In deze video vertellen 7 jongeren hoe het is als je minder vrienden hebt dan dat je graag zou willen. Hoe het voelt als er niemand is met je wie je alles kunt delen. Ze vertellen ook wat ze gedaan hebben om zichzelf weer beter te voelen. Hoe ze eenzaamheid hebben weten te doorbreken!

Join Us Community: de eerste online ontmoetingsplek voor en door jongeren

Ontdek de Join Us Community. Dit is de leukste online ontmoetingsplek voor jongeren van 12 tot 30 jaar. Dé plek waar je nieuwe mensen leert kennen. In deze community vind je jongeren die graag meer sociaal contact willen, maar dat ook soms lastig vinden. Herken jij dit? Je zult snel ontdekken dat je niet de enige bent. Help elkaar en vooral: maak plezier samen!

Word gratis member

Ik kom erbij!

Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Ik wil me aanmelden!