wmo radar > Khalid’s Gym

Khalid’s Gym

Thaiboksschool Oude Westen

Het is niet alleen thaiboksen en fitnessen wat er gebeurt bij Khalids Oude Westen gym! De leerlingen krijgen er namelijk naast een vechtleraar ook een inspirator, mentor en in sommige gevallen een vaderfiguur bij.

Khalid heeft zijn strepen wel verdiend. Er is geen ambtenaar of buurtbewoner die hem niet kent. Dit komt onder andere omdat Khalid diverse prijzen heeft gewonnen. Zo heeft hij de ‘Paul Nijghpenning’ en de ‘Be a Nelson award’ op zijn naam staan. Daarnaast is Khalid wereldkampioen karate en is hij benoemd tot ‘Echt Rotterdams Erfgoed’. Het is niet voor niets dat er elke les vele jongens en meisjes staan te springen om zijn lessen te volgen!

Khalids Gym is een initiatief van wmo radar. Wmo radar vindt de toekomst van onze jongeren in de wijk belangrijk. Door ze te helpen bij het ontwikkelen van hun talenten en ze mentaal weerbaarder te maken, wil radar haar steentje bijdragen aan het bewerkstelligen van een mooie en succesvolle toekomst. Kom jij ook mee sporten? Schrijf je dan in of lees meer informatie op de website van Khalid’s Gym via onderstaande button.

Keurmerk Vechtsportautoriteit

Khalid’s Gym heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. Hiermee heeft de Thaiboksschool Oude Westen aangetoond te voldoen aan de eisen met betrekking tot accommodatie en materialen, gezondheid, sporttechnisch kader, gedragsregels en omgangsnormen, en de aanpak van grensoverschrijdend gedrag. De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) is onafhankelijk toezichthouder op de vechtsporten kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts in Nederland. Lees meer in het nieuwsbericht.

Nieuwsbericht: Keurmerk Vechtsport Autoriteit

Het geheim van Thaiboksschool Oude Westen

Download het geheim van Thaiboksschool Oude Westen en maak kennis met meester Khalid Chennouf en zijn werkwijze. Je leert over discipline, respect en zelfbeheersing aan de hand van de sport thaiboksen. Hier leren kinderen om te vechten met zichzelf en voor hun toekomst. Door hard te werken en door goed voor elkaar te zorgen.

Download het geheim