wmo radar > Wie we zijn

Wie we zijn

Jij + ik samen vooruit

Wmo radar is een stichting die diensten aanbiedt ter ondersteuning, activering en participatie van de bewoner. Dit doen wij in opdracht van de gemeente Rotterdam. Van hieruit bouwen we aan een samenleving waarin mensen vanuit zelfvertrouwen keuzes maken en klaarstaan voor elkaar. In die nieuwe samenleving gaan jij en ik samen vooruit! Wij zijn de aanjager van de nieuwe samenleving. Een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet én zo min mogelijk afhankelijk is van overheden en loketten.

De nieuwe samenleving is van ons allemaal

En dat is waar wij bij wmo radar iedere dag ons bed voor uitkomen! Een samenleving waarin jij met zelfvertrouwen eigen keuzes maakt, waarin wij ons verbonden voelen en voor jou klaar staan. Als wmo radar nemen we het initiatief in de beweging richting deze nieuwe samenleving. Vanuit onze passie voor een betere dag van morgen lopen we graag voorop. En iedereen die zich geroepen voelt, nodigen we uit om mee te doen.

Gedreven door positiviteit en inclusiviteit, maken wij met onze aanpak meedoen zo leuk, eenvoudig en motiverend mogelijk. Zodat jij zo min mogelijk afhankelijk bent van overheden, professionals en loketten! Dat is hoe jij+ik samen vooruit gaan, de nieuwe samenleving is immers van ons allemaal.