wmo radar > Innovatie in welzijn

Innovatie in welzijn

Jij en ik, samen innovatief.

Wmo radar is een innovatieve organisatie die de oren en ogen open houdt voor innovatieve samenwerkingsverbanden, nieuwe vormen van dienstverlening en nieuwe manieren om de doelgroep te bereiken/betrekken. Hierdoor zijn we in staat goed te voorzien in behoeftes van bewoners en in te spelen op ontwikkelingen in het veld van zorg en welzijn. Kansrijke innovaties beschrijven we en zijn daarmee zowel intern als extern overdraagbaar.

Het gaat daarbij om innovaties die van buiten komen, maar ook om innovaties die al werkend binnen wmo radar ontstaan, zoals valpreventie. Soms gaat het om kleine wijzigingen in de aanpak, waarvan je je nog nauwelijks realiseert hoe nieuw ze zijn maar waar collega’s de potentie van iets innovatiefs in zien. Het kan ook gaan om grotere of radicalere innovaties, die echt als innovatie ontwikkeld worden en zo bedoeld zijn. Het innovatieteam is aanjager en ondersteuner hierin.

Innovatieteam wmo radar

Veronique Vaarten

Innovatie met speciale aandacht voor senioren

E-mail: v.vaarten@wmoradar.nl

Peggy Manikus

Talentontwikkeling & toekomstperspectief jeugd

E-mail: PManikus@wmoradar.nl

Annelies Smits

Innovatie met focus op veerkracht & zelfredzaamheid

E-mail: ASmits@wmoradar.nl 

Ons aanbod voor de wijk

Met onze activiteiten, initiatieven, locaties en de mensen die er werken zorgen we voor verbinding en interactie. Deze ideeën ontstaan vanuit signalering en de gesprekken met bewoners & lokale ondernemers.

Meer projecten & samenwerkingen