wmo radar > Wie we zijn > Werken bij

Werken bij

Bouw mee aan de nieuwe samenleving

En kom werken bij wmo radar

Samen betekent ook echt samen bij wmo radar. Zonder onze locaties en de mensen die er werken kunnen we niet de impact maken die we willen. We gaan voor een positieve verandering vanuit het hart van de wijk. Bouw mee aan de nieuwe samenleving en kom werken bij wmo radar. Wij zijn een Rotterdamse organisatie die zich volledig inzet voor een samenleving waarin mensen vanuit zelfvertrouwen keuzes maken en klaarstaan voor elkaar. Onze dienstverlening staat in het teken van ondersteuning, activering en participatie van de bewoner. Dat doen we vanuit onze locaties in Rotterdam Centrum, Charlois, Delfshaven en Overschie. We zijn resultaatgericht en zorgen voor de juiste oplossingen.

Binnen onze organisatie hebben we diverse vacatures. Bekijk alle openstaande functies in het overzicht hieronder en ontdek welke mogelijkheden wij bieden. We nodigen je uit om te solliciteren op een functie die past bij jouw ervaring en ambities. Staat er op dit moment geen vacature bij die aansluit bij jouw ervaring en ambities? Of ben je nog aan het oriënteren welke functie binnen wmo radar het beste bij je past? Neem dan contact op en vertel ons wie je bent en wat je ambities zijn. We kijken graag mee naar de mogelijkheden binnen wmo radar.

Onze aanpak

Daar staan wij voor

Als mensen in een buurt graag werkervaring willen opdoen kunnen wij ons netwerk inzetten om mensen aan de slag te helpen. Bijvoorbeeld in het onderhoud van de wijk, wat de leefbaarheid weer ten goede komt. Zo kunnen wij het verschil maken en bouwen aan een leefomgeving voor iedereen. Wil jij ook het verschil maken en van elke buurt een betere buurt maken? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Lokaal samenwerken

Altijd in de buurt

De kracht van de lokale samenleving is onmisbaar. Wij denken mee, zoeken samen met de bewoner naar een oplossing en bieden concrete hulp. Het gaat erom dat de bewoners zelf weer verder kunnen. Aan ons de taak om te kijken of er mensen in de naaste omgeving zijn die kunnen helpen. Buren, familieleden of bekenden in de buurt maar ook mensen in de wijk met vergelijkbare vragen. Jij weet tenslotte wat er speelt in de buurt en in de stad.

Voel je welkom

Een hecht team

Bij wmo radar zorgen we goed voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Daar doen wij het voor. Wij willen van betekenis zijn voor bewoners en de wijken waar wij actief zijn en aantoonbare resultaten boeken. Wij willen met elkaar het verschil maken.

Wat bieden we?

De arbeidsvoorwaarden van wmo radar zijn gebaseerd op de cao Sociaal Werk. Duurzame en optimale inzetbaarheid is een belangrijk thema in ons personeelsbeleid. Zodat je niet alleen nu, maar ook later het werk doet wat bij jou en je ambities past. Dat is onder meer vertaald naar het Loopbaanbudget (LBB). Je kunt dit budget besteden aan activiteiten of materialen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij ook aan zaken die je werkplezier en vitaliteit kunnen vergroten. Gebruik het budget voor een cursus of opleiding. Zet het budget in voor vrije tijd of coaching. Wij geven je de ruimte om zoveel mogelijk uit je werk te halen door je te blijven ontwikkelen. Vanuit deze visie is ook de wmo radar academie ontstaan.

Vacatures

Bij wmo radar zoeken we nieuwe collega’s. Werken bij wmo radar betekent vanuit een integrale en sociale aanpak het Rotterdams wijknetwerk versterken. Onze drijfveer is samen een betere buurt creëren waarin iedereen meetelt, meedoet én van betekenis is. Wmo radar maakt meedoen leuk, eenvoudig en motiverend. Ben jij diegene die ons team komt helpen verder te bouwen? Vind jij het belangrijk dat iedereen mee mag doen en wil jij je daar professioneel voor inzetten, bekijk dan onze vacatures.

Wil jij stage lopen en echt impact maken?

Op zoek naar een uitdagende en leerzame stage of afstudeerplek? Dat kan bij wmo radar. Of je nu een MBO-, HBO-, WO-opleiding volgt. Van administratief tot sportcoach, van facilitair tot social work: we zorgen ervoor dat je meedraait in een functie die past bij jouw opleiding en interesses. Natuurlijk hoort daar een goede praktijkbegeleiding bij. Onze praktijkbegeleiders  zijn ervaren vakmensen en helpen je graag op weg bij jouw groei tot professional. Je past bij ons als je ondernemend bent, klaarstaat voor anderen en zin hebt om je handen uit de mouwen te steken. Wmo radar is een uitstekende plek om je loopbaan te beginnen.

Meer informatie

Vrijwilligersvacatures

Ambassadeur Comfortwoning

Delfshaven

Bekijk de vacature

Vrijwilligers team Senioren

Centrum

Bekijk de vacature

Vrijwilligersvacature: Baliemedewerker & Beheerder

Charlois

Bekijk de vacature

Vrijwilligersvacature: Financiële Ondersteuning

Charlois

Bekijk de vacature

Vrijwilligersvacature: Taalvrijwilliger

Charlois

Bekijk de vacature

Vrijwilligersvacature: Vrijwilligers Huisbezoeken 75+

Charlois

Bekijk de vacature

Vrijwilligersvacature: Kok Buurtkamer

Charlois

Bekijk de vacature

Vrijwilligersvacature: Klussendienst

Charlois

Bekijk de vacature

Diverse vrijwilligersvacatures Delfshaven

Delfshaven

Bekijk de vacatures

Vrijwilligers digitaal maatje

Charlois

Bekijk de vacature

Nieuws van wmo radar

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij wmo radar en lees meer over onze projecten en samenwerkingen

Ga naar het nieuwsoverzicht