wmo radar > Wie we zijn > Werken bij

Werken bij

Bouw mee aan de nieuwe samenleving

En kom werken bij wmo radar

Samen betekent ook echt samen bij wmo radar. Zonder onze locaties en de mensen die er werken kunnen we niet de impact maken die we willen. We gaan voor een positieve verandering vanuit het hart van de wijk. Bouw mee aan de nieuwe samenleving en kom werken bij wmo radar. Wij zijn een Rotterdamse organisatie die zich volledig inzet voor een samenleving waarin mensen vanuit zelfvertrouwen keuzes maken en klaarstaan voor elkaar. Onze dienstverlening staat in het teken van ondersteuning, activering en participatie van de bewoner. Dat doen we vanuit onze locaties in Rotterdam Centrum, Charlois, Delfshaven en Overschie. We zijn resultaatgericht en zorgen voor de juiste oplossingen.

Binnen onze organisatie hebben we diverse vacatures. Bekijk alle openstaande functies in het overzicht hieronder en ontdek welke mogelijkheden wij bieden. We nodigen je uit om te solliciteren op een functie die past bij jouw ervaring en ambities. Staat er op dit moment geen vacature bij die aansluit bij jouw ervaring en ambities? Of ben je nog aan het oriënteren welke functie binnen wmo radar het beste bij je past? Neem dan contact op en vertel ons wie je bent en wat je ambities zijn. We kijken graag mee naar de mogelijkheden binnen wmo radar.

 

Wat bieden we?

De arbeidsvoorwaarden van wmo radar zijn gebaseerd op de cao Sociaal Werk. Duurzame en optimale inzetbaarheid is een belangrijk thema in ons personeelsbeleid. Zodat je niet alleen nu, maar ook later het werk doet wat bij jou en je ambities past. Dat is onder meer vertaald naar het Loopbaanbudget (LBB). Je kunt dit budget besteden aan activiteiten of materialen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij ook aan zaken die je werkplezier en vitaliteit kunnen vergroten. Gebruik het budget voor een cursus of opleiding. Zet het budget in voor vrije tijd of coaching. Wij geven je de ruimte om zoveel mogelijk uit je werk te halen door je te blijven ontwikkelen. Vanuit deze visie is ook de wmo radar academie ontstaan. Bouw ook mee aan de nieuwe samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Samen met wmo radar en ons lokale netwerk. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Onderdeel van Incluzio

Incluzio is actief in het sociaal domein, zorg op afstand en thuishulp. Binnen deze werkterreinen vormen sociale wijkteams, thuishulpbedrijven, wijkbedrijven, wijkcentra en zorgcentrales de Incluzio-organisatie. Je komt Incluzio overal in Nederland tegen. Onder verschillende namen, zoals wmo radar, Buurtteamsorganisatie Utrecht, Cordaan Thuisdiensten, Incluzio Sociale Basis, Axxicom Thuishulp, Amaryllis en De Zorgcentrale. Je hebt bij ons de vrijheid om te zijn wie je bent. Iedereen telt mee. Daarnaast denken wij graag met jou mee voor de juiste werk-privé balans.

Werken bij Incluzio