wmo radar > Werken bij

Werken bij

Werken bij wmo radar

Bouw mee aan de nieuwe samenleving en kom werken bij wmo radar. Wij zijn een jonge Rotterdamse organisatie die bouwt aan een samenleving waarin mensen vanuit zelfvertrouwen keuzes maken en klaarstaan voor elkaar. Wij bieden diensten aan ter ondersteuning, activering en participatie van de bewoners. Met ruim tachtig collega’s werken we op meerdere Rotterdamse locaties in het Centrum, Overschie, Noord en Delfshaven.

Wat onze drijfveren zijn? Ondernemen, samen, meetellen en meedoen. We werken verantwoordelijk en verbindend. Daarbij denken en werken we in oplossingen en zijn resultaten gekenmerkt.

Wat bieden we?

De arbeidsvoorwaarden van wmo radar zijn gebaseerd op de cao Sociaal Werk.

Daarnaast is een belangrijk thema in ons personeelsbeleid ‘duurzame en optimale inzetbaarheid’, nu en straks. Dat is onder meer vertaald naar een loopbaanbudget: een potje met geld dat iedere medewerker maandelijks opbouwt, bedoelt voor eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld voor een leuke cursus of opleiding. Ontwikkeling is voor ons namelijk een ‘must-do’. Vanuit deze visie is ook de wmo radar academie ontstaan.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meebouwen aan die nieuwe samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet én zo min mogelijk afhankelijk is van overheden en loketten? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures. Geen passende vacature gevonden? Ook dan zijn we benieuwd naar jou! Denk jij dat je goed past bij het team van wmo radar? Neem dan contact met ons op.

Stage bij wmo radar

Wat leuk dat je interesse hebt in een stage bij ons! Wmo radar is een dynamische welzijnsinstelling waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Ben je ondernemend, sta je altijd klaar voor anderen en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken?

Wij nemen het hele jaar door stagiaires aan van verschillende MBO- en HBO opleidingen. Van administratief tot facilitair en social work: we matchen jouw kennen en kunnen graag bij een passende functie. Onze top-begeleiders staan te popelen om je te helpen bij jouw groei tot professional.

Solliciteer nú naar een stageplek via stage@wmoradar.nl t.a.v. Jessy Britstra en neem de volgende punten mee in je sollicitatie:

  • Je CV en motivatie
  • Je opleiding en school
  • De start- en einddatum van je stage
  • Het aantal stagedagen per week
  • Je voorkeur betreft functie en/of doelgroep

We zien je sollicitatie graag tegemoet!