wmo radar > Vrijwilligersvacature: Taalvrijwilliger

Vrijwilligersvacature: Taalvrijwilliger

Vrijwilliger Taalvrijwilliger | Charlois

Als taalvrijwilliger zet jij je in om anderstaligen te helpen met het leren en verbeteren van de Nederlandse taal en geef je anderstaligen de kans om mee te doen in onze samenleving. Dit kun je bij ons doen als taalvrijwilliger (taalles) of als vrijwilliger bij onze taalbalie. Heb jij goede kennis van de Nederlandse taal en passie voor lesgeven? Ben je geduldig en betrokken? Weet jij een groep te enthousiasmeren en te motiveren? Dan komen we graag in contact met jou!

Werkzaamheden
Als taalvrijwilliger help je anderstaligen met het leren en/of verbeteren van de Nederlandse taal. Het gaat dan om één of meer basisvaardigheden zoals spreken, lezen en/of schrijven. Wij hebben groepen van diverse niveaus (beginners, basis, gevorderden). Je bereid de taalles voor en kunt in de lessen gebruik maken van diverse werkmaterialen. Voordat je start wordt je door ons goed voorbereid en kun je een training voor taalvrijwilliger volgen. Als vrijwilliger taalbalie ontvang je mensen die de Nederlandse taal willen verbeteren, neem je bij hen een taaltest af zodat zij in de juiste groep geplaatst kunnen worden.

Wij bieden
✓ Leuk en uitdagend vrijwilligerswerk
✓ Persoonlijke aandacht voor jou, jouw welzijn en ontwikkeling
✓ Ondersteuning en begeleiding
✓ Trainingen, cursussen en workshops
✓ Attentie met Dag van de Vrijwilliger, Kerst
✓ Vrijwilligersovereenkomst en WA- en ongevallenverzekering
✓ VOG (verklaring omtrent gedrag) wordt kosteloos aangevraagd

Locatie

Rotterdam Charlois, Huis van Carnisse | Millinxparkhuis | Huis van de Wijk Het Middelpunt | Huis van de Wijk Oud – Charlois

Enthousiast of vragen?

Neem contact op met Jelena Grmas via telefoonnummer 06 53 34 96 86 of mail naar: jelena.grmas@wmoradar.nl.

Stuur een mail