Stages

Op zoek naar een leuke stageplek?

Start je loopbaan met een meeloopstage/afstudeerstage bij wmo radar

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht? Dat kan bij wmo radar. Of je nu een MBO- of HBO-opleiding volgt. Van administratief tot facilitair en social work: we zorgen ervoor dat je meedraait in een functie die past bij jouw voorkeur en interesses.

Natuurlijk hoort daar een goede begeleiding bij. Onze begeleiders helpen je graag op weg en ondersteunen je bij jouw groei tot professional. Je past bij ons als je ondernemend bent, altijd klaarstaat voor anderen en zin hebt om je handen uit de mouwen te steken. Wmo radar is een uitstekende plek om je loopbaan te beginnen. Als stagiair(e) kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en vooral waar je goed in bent. Je komt terecht in één van onze bevlogen teams in Rotterdam en draagt bij aan het welzijn van deze mooie stad. Stage bij wmo radar betekent: meebouwen aan de nieuwe samenleving met veel vrijheid om jouw ideeën uit te voeren.

Solliciteren voor een stageplek

Wil jij je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij een dynamische welzijnsinstelling? Solliciteer dan naar een stageplek door een e-mail te sturen naar stage@wmoradar.nl. Vertel ons meer over jezelf en deel onderstaande informatie:

  • Actueel cv en motivatie
  • Naam van je opleiding en school
  • Start- en einddatum van je stage
  • Het aantal stagedagen per week
  • Je voorkeur betreft functie en/of doelgroep

Start je loopbaan bij wmo radar

Ontdek de mogelijkheden