wmo radar > Tafelvanzeven

Tafelvanzeven

Catering met een verhaal

Tafelvanzeven verzorgt catering met een verhaal. Onze borrelhapjes, lunches en dinerbuffetten worden klaargemaakt door mensen uit alle windstreken met een passie voor koken en afstand tot de arbeidsmarkt. Tafelvanzeven biedt de deelnemer een opleiding gericht op horeca en ondernemerschap. Tijdens de opleiding cateren ze bij bedrijven, instellingen en particulieren. Met de cateringopdrachten verdienen de mannen en vrouwen hun opleiding terug en genieten onze klanten van de rijkdom aan smaken en verhalen. Hoe meer cateringopdrachten wij verzorgen, hoe meer bewoners de opleiding kunnen volgen. En zo heeft een culinaire reis langs nieuwe werelden en hemelse gerechten ook maatschappelijke waarde!

Maatschappelijke waarde

Tafelvanzeven is een sociale onderneming die bijdraagt aan maatschappelijke opgaven in Rotterdam. Onze missie is om mannen en vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden voor werk in de horeca. We slaan bruggen door de deelnemers in ‘werelden’ te laten komen waar ze zelf niet zo snel toegang toe hebben en door onze klanten te laten proeven van andere smaken, culturen en verhalen. Dat brengen we samen.

Voor wie?

Tafelvanzeven leidt mensen op die een passie hebben voor koken en een afstand tot werk. Onze opleiding duurt negen maanden en is een combinatie van leren en werken. Je krijgt een empowerment training en we bereiden je voor op de landelijk erkende examens Sociale hygiëne, HACCP en Leermeesterschap. Onze gekwalificeerde docenten leren je alles wat nodig is op weg naar zelfstandig ondernemerschap, gastvrouwschap of (vrijwilligers)werk in de horeca. Je doet werkervaring op bij bedrijven, gemeenten, particulieren en welzijnsorganisaties. We werken daarbij samen met professionele en informele organisaties vanuit ons lokale en regionale netwerk.

Tafelvanzeven is sinds 2016 ook gestart met stageplaatsen voor cursisten, in samenwerking met een aantal Rotterdamse instellingen. Zo kun je werknemersvaardigheden in de praktijk leren en worden je kansen op doorstroming naar een opleiding en/of werk vergroot. De kosten voor de opleiding worden betaald uit de opbrengsten van de cateringopdrachten en stages.

Welke voortrajecten volg je bij Tafelvanzeven?

  • Voortraject Leren & Werken in de zorg
  • Voortraject Leren & Werken in de horeca

Professionals binnen de zorg en horeca beschikken over specifieke vaardigheden en vakkennis. In het voortraject beginnen we bij de basis. Het is de bedoeling dat je gedurende het voortraject steeds meer zicht krijgt op het beroep en wat je nodig hebt om deze functie uit te kunnen oefenen. Tijdens de les- en stagedagen kom je in contact met andere professionals die hun ervaringen delen. Ook leer je verschillende vaardigheden zodat jij je straks verder kunt ontwikkelen. Deelnemers die het voortraject succesvol doorlopen, kunnen doorstromen naar een MBO-opleiding. Deelname is gratis.

Meer informatie

De mensen achter Tafelvanzeven…

 

… zijn altijd bereid om klanten gastvrij te woord te staan

…  zijn altijd bereid om een kijkje in hun keuken te geven

…  zijn altijd bereid om over maatwerk te praten

… en zijn vooral trots op het werk dat zij doen!

Hoe kun je je aanmelden?

Heb je een passie voor koken en wil je serieus en samen aan de slag om hier werk van te maken? Dan is een van de opleidingen van Tafelvanzeven misschien wel iets voor jou! Bekijk hier alle voorwaarden en de mogelijkheden of meld je direct aan via het contactformulier. Bellen kan ook: 0610221873.

Contactformulier

Een kijkje in de keuken van de Tafelvanzeven

Kom de wereldsmaken van Tafelvanzeven proeven!

Stichting Tafelvanzeven is, als onderdeel van wmo radar, gevestigd aan de Dempostraat 143 in Rotterdam. Wij ontvangen onze (potentiële) klanten graag voor een kopje koffie, een oriënterend gesprek over de opleiding en/of cateringopdrachten. Lees meer op Tafelvanzeven.nl of maak direct een afspraak via onderstaande button.

Contact