wmo radar > Start voortraject via Tafelvanzeven

Start voortraject via Tafelvanzeven

In april starten we weer met een nieuw voortraject in de richting zorg of horeca via Tafelvanzeven (onderdeel van wmo radar). Het leerwerktraject is bedoeld voor bewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens het traject krijgen zij de gelegenheid om te leren en werken in de praktijk. We beginnen bij de basis. Zo volgen de deelnemers uiteenlopende lessen en lopen oriëntatiestages bij aangesloten partnerorganisaties. Gedurende het voortraject krijgen deelnemers steeds meer zicht op het beroep en wat nodig is om de functie uit te kunnen oefenen. Tijdens de les- en stagedagen komen ze in contact met andere professionals die hun ervaringen delen. Deelnemers die het voortraject succesvol doorlopen, kunnen doorstromen naar een MBO-opleiding.

Het voortraject is bedoeld voor Rotterdammers die de Nederlandse taal nog weinig beheersen en zijn/haar kansen op langdurig betaald werk in een kansrijke sector wil vergroten. We sluiten niemand uit. Oftewel het voortraject is toegankelijk voor iedereen die gemotiveerd is en zich volledig committeert aan het traject. Deelname is gratis.

Neem voor informatie contact op met Miriam Frohlich (Coördinator Tafelvanzeven): m.frohlich@wmoradar.nl of 06-10 22 18 73.