wmo radar > Wat we doen > Taal en meedoen

Taal en meedoen

Taal & meedoen

Meedoen is waar het om draait in de nieuwe samenleving, maar dit is moeilijk wanneer je de taal niet beheerst. Toch kan iedereen hier aan werken. Wmo radar verzorgt allerlei manieren om jouw taalgebruik te verbeteren. We kijken hierbij goed naar wat iemand kan. Dat is het startpunt. Jij & ik gaan samen vooruit!


Tegenprestatie

Aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt door de gemeente gevraagd of ze iets terug kunnen doen. Dat kan in de vorm van vrijwilligerswerk, als mantelzorger of werken aan de persoonlijke ontwikkeling. Wij kijken samen met jou wat je wil én kan doen. Hierna zoeken we samen naar de beste oplossing voor jou.


Taal is belangrijk

Bij het Taalbureau kan je terecht met alle vragen over het leren van de Nederlandse taal. We zoeken een taalgroep die past bij je eigen niveau. Dicht bij huis, samen met mensen net als jij. De lessen worden verzorgd door vrijwilligers. Twee keer per week en op verschillende locaties. Namelijk in het Centrum, Delfshaven en Overschie. Een cursus is informeel en vooral héél praktisch. Zo pas je alles wat je tijdens de les leert direct toe in het dagelijks leven. Als je bij ons in een taalgroep meedoet, kijken we goed naar je ontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk om door te stromen!

Inschrijfformulier

Wij nemen altijd eerst vrijblijvend contact met je op voor een intakegesprek.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Gewenste startdatum

Bouw ook mee aan de nieuwe samenleving

Neem contact met ons op