wmo radar > Wat we doen > Huizen van de wijk

Huizen van de wijk

Huizen van de wijk

Voor de wijk, door de wijk

Onze Huizen van de Wijk zijn van iedereen. Dagelijks vinden hier veel activiteiten plaats zoals taallessen, sportieve activiteiten, vergaderingen, spreekuren en feesten. Wijkbewoners beheren deze ‘huizen’ en zorgen ervoor dat het er schoon, veilig en gastvrij is. Hierbij worden ze ondersteund door één van onze coördinatoren. Bij ons is altijd veel mogelijk. Vooral omdat we geloven in wederkerigheid: alle bewoners die gebruik maken van een Huis van de Wijk, doen meestal ook iets terug voor de wijk. Daardoor is het een huis van én voor ons allemaal!

Ontwikkel jezelf!

Plezier en ontwikkeling gaan vaak samen. Bewoners die onze Huizen van de Wijk bezoeken, bieden wij daarom regelmatig leerwerktrajecten aan met het onderwerp: schoon, veilig en gastvrij. Je kunt altijd verschillende lessen, workshops en voorlichtingen volgen. Daarnaast zijn er bij ons stagiaires werkzaam vanuit verschillende studierichtingen, die op een leuke en leerzame manier werkervaring opdoen.

 

Van thaiboksles tot 55+ gym

Van een wandeling door de wijk, tot thaibokslessen en van 55+ gym tot dansgroepen voor dames. Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om te werken aan een goede gezondheid. Om deze reden organiseren we veel sportieve activiteiten in en vanuit onze Huizen van de Wijk. Er is meer dan voldoende keuze, voor jong en oud, man en vrouw, superfit en net-van-de-bank-af! Voor de échte fanatiekelingen zijn zelfs supergezonde gerechten te vinden in de kantine.

Ruimte huren

Zoek je een plek om samen te koken, een dansworkshop te geven of te vergaderen? Dan zijn de ruimtes in de Huizen van de Wijk een hele goede optie! Op www.ruimtehurenindebuurt.nl vind je meer informatie.

 

Boekje Delfshaven Beweegt

Dit boekje staat vol met activiteiten voor alle bewoners van Delfshaven. Weet jij al wat je wilt gaan doen als het allemaal weer mag? Blader door het boekje en kies één of meerdere activiteiten uit die bij jou past.

Download het boekje

Winkels in de buurt