wmo radar > Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Zonder de vrijwilligers zou wmo radar er niet zijn

Iedere dag zetten tientallen vrijwilligers zich in bij wmo radar om te ondersteunen bij activiteiten en werkzaamheden. Ze zetten zich in voor alle Rotterdammers; voor jong en oud; in Huizen van de Wijk en op straat; ze zijn mantelzorger en schuldhulpmaatje. Kortom: wmo radar kan niet zonder vrijwilligers.

Je wilt graag vrijwilligerswerk doen dat bij jou past. Daarom hebben vooraf altijd eerst een intakegesprek. Eén van de professionals in de gebieden plaatst de vrijwilliger vervolgens op een passende plek binnen de organisatie. Voor al onze vrijwilligers hebben we op een rijtje gezet hoe het werkt; wat wij verwachten, wat je als vrijwilliger kan verwachten, informatie over de vertrouwenspersoon en nog veel meer.

Vrijwilligersbeleid wmo radar

Lees meer over ons vrijwilligersbeleid

Rotterdammersvoorelkaar.nl

Rotterdammersvoorelkaar.nl is het nieuwe Rotterdamse platform dat vrijwilligers en organisaties met elkaar verbindt. Het is dé vrijwilligersmarktplaats waar Rotterdammers en organisaties elkaar vinden. Als je je aanmeldt krijg je alle ‘vacatures’ te zien en kun je als vrijwilligers zelf kiezen waar je gaat helpen om Rotterdam een stukje mooier en menselijker te maken.

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Bekijk de ‘vacatures’ op rotterdammersvoorelkaar.nl en bied jouw hulp aan. Vervolgens heb je eerst een kennismakingsgesprek en ga je daarna aan de slag.

Zoek je vrijwilligers?

Heb je hulp nodig? Plaats een vraag op rotterdammersvoorelkaar.nl. Deze vragen zijn de ‘vacatures’ waar vrijwilligers in spe op kunnen reageren. Is er een match? Dan maak je eerst kennis. Daarna gaat de kersverse vrijwilliger in jouw organisatie aan de slag.