wmo radar > Nieuwsbrief > Werk aan jezelf en aan de wijk Tussendijken!

Werk aan jezelf en aan de wijk Tussendijken!

Wil je meer bewegen, wil je vaker naar buiten, wil je meer mensen ontmoeten of misschien zelfstandig aan de slag? Kom dan naar Park 1943, midden in de wijk Tussendijken naast het Grote Visserijplein (markt) en Huis van de Wijk Pier 80.

 

Ons park wordt sinds twee jaar onderhouden door Creatief Beheer, samen met bewoners uit de wijk en iedereen die gebruik maakt van het park. Vanaf 2020 ondersteunt wmo radar Creatief Beheer bij de opdracht tot het groenonderhoud en het schoonhouden van het park. Voorheen werd dit werk uitgevoerd door de gemeente, maar nu door de wijk(-bewoners) zelf! Omdat we het park ecologisch onderhouden draagt het bij aan de natuur en biodiversiteit. Bewoners uit de directe omgeving die er direct profijt van hebben en met ons meedoen, hebben meer belang en de motivatie om er echt iets van te maken! Maar bovenal is het leuk en gezellig.

 

Creatief Beheer organiseert het werk op een prettige wijze en er is voor iedereen iets te doen. Het is niet alleen nuttig werk maar ook gezond om met elkaar in de buitenlucht bezig te zijn. Bovendien telt het als een tegenprestatie. Iedereen die meewerkt krijgt hiervoor een kleine vergoeding. Wmo radar en Creatief Beheer werken samen aan een schoon park voor en door de bewoners van de wijk Tussendijken.

 

Op werkdagen kun je dagelijks in Park 1943 terecht van 10.00-12.00 uur. Wil je een keer komen kijken, meedoen of heb je vragen, kom naar het park en spreek ons aan! Ook kun je bellen of mailen naar:

 

 

  • Wmo radar / Haso Korajlic 06 – 21849224 hkorajlic@wmoradar.nl

 

 Wil je meer weten, kijk ook op Creatief Beheer (www.stadsgeneeeskunde.nl