wmo radar > Zomerprogramma Team Jeugd Charlois

Zomerprogramma Team Jeugd Charlois

Programmaboekje

Met veel enthousiasme delen wij het zomerprogrammaboekje van wmo radar Team Jeugd Charlois. Het zomerprogrammaboekje zorgt voor een onvergetelijke zomer vol plezier en avontuur.

In het programmaboekje vind je een schat aan informatie over allerlei activiteiten die speciaal voor de jeugd zijn georganiseerd. Of je nu op zoek bent naar sportieve uitdagingen, creatieve workshops of gewoon een gezellig samenzijn, dit boekje heeft het allemaal. Het wmo radar Team Jeugd Charlois heeft zich overtroffen door een gevarieerd aanbod te presenteren dat aan ieders wensen voldoet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende rodeo stier in het prachtige Charlois? Of misschien ben je wel geïnteresseerd in het deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten in de buitenlucht. Er zijn ook workshops waar je je artistieke talenten kunt ontdekken, zoals bijvoorbeeld knutselen. Bovendien is er ruimte voor ontmoeting en nieuwe vriendschappen, waardoor je deze zomer gegarandeerd plezier zult hebben!

Het zomerprogrammaboekje van wmo radar Team Jeugd Charlois is met zorg samengesteld, zodat alle jeugdige inwoners van Charlois kunnen genieten van een gevarieerd en boeiend programma. Het is een fantastische kans om nieuwe dingen te ontdekken, vaardigheden te ontwikkelen en vooral veel plezier te beleven. Om toegang te krijgen tot dit geweldige programmaboekje, hoef je alleen maar een bezoekje te brengen aan de site van Jong In Rotterdam. Op deze manier kun je je zomerplannen maken en je verheugen op geweldige activiteiten.