wmo radar > Wmo radar en Tafelvanzeven werken samen tegen eenzaamheid.

Wmo radar en Tafelvanzeven werken samen tegen eenzaamheid.

In tijden als deze verlangen we meer dan ooit tevoren naar smaakvolle diners en goed gezelschap. Oftewel: lang tafelen met de mensen om wie we geven. Daarom heeft wmo radar een actie opgezet in samenwerking met Tafelvanzeven.

Tafelvanzeven verzorgt catering met een verhaal. De vrouwen die de borrelhapjes, lunches en diners voor Tafelvanzeven bereiden, hebben een verschillende achtergrond, maar delen één gemeenschappelijke passie. Koken! Daarnaast hebben alle vrouwen een afstand tot de arbeidsmarkt. Met de cateringopdrachten verdienen de deelnemers een welverdiend plekje in de horeca. Tegelijkertijd genieten de klanten van een rijkdom aan culturen, smaken en verhalen. Dé elementen die menig Rotterdammer op dit moment kan gebruiken.

Daarom kunnen de bewoners van Delfshaven het hart ophalen bij een smaakmakende actie. Bij aankoop van één maaltijd van Tafelvanzeven, krijgen de bewoners één extra maaltijd cadeau. Deze kunnen zij weggeven aan een goede buur, vriend of familielid. Het is immers gezelliger om samen te eten (dan wel op gepaste afstand) dan alleen. Zo strijden we sámen tegen eenzaamheid!

Bent of kent u iemand die goed gebruik kan maken van deze actie? Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar m.frohlich@wmoradar.nl.