wmo radar > Uitslag aanbesteding ‘Wijkteams Volwassenen’ bekend

Uitslag aanbesteding ‘Wijkteams Volwassenen’ bekend

CVD, DOCK en wmo radar blijven bewoners in Rotterdam vanuit de wijkteams ondersteunen

Gemeente Rotterdam maakte op vrijdag 23 juni de definitieve gunning bekend van de opdracht “De beste beroepskrachten voor de Wijkteams in Rotterdam, perceel volwassenen”. De uitslag van de aanbesteding is positief voor de partners uit het samenwerkingsverband Sociaal Werk Rotterdam: CVD, DOCK en wmo radar. Dit betekent dat we de komende jaren met elkaar de opdracht voor de wijkteams volwassenen blijven voortzetten.

Inmiddels zijn de voorbereidingen, samen met Gemeente Rotterdam, in volle gang. Per 1 januari 2024 start de nieuwe opdracht Wijkteams Volwassenen. De opdracht heeft een looptijd van drie jaar en kan drie keer verlengd worden tot maximaal negen jaar.

We zijn trots op de mooie prestaties die we afgelopen jaren samen met actieve bewoners, vrijwilligers en andere partners uit het wijknetwerk hebben geleverd. Door de verschillende achtergrond en expertise van CVD, DOCK en wmo radar zijn we in staat snel te schakelen op verschillende gebieden en verbindingen te leggen. Zo maken onze medewerkers samen het verschil voor de Rotterdammers die aankloppen bij het wijkteam. We kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking!