wmo radar > Slim in huis waardebon: krijg 30% korting op slimme hulpmiddelen

Slim in huis waardebon: krijg 30% korting op slimme hulpmiddelen

Welkom bij de wereld van slimme hulpmiddelen met Slim in huis

In de moderne wereld van vandaag kunnen slimme hulpmiddelen mensen helpen en ondersteunen om zelfstandig te wonen en te leven. De slimme hulpmiddelen zijn bedacht om het dagelijks leven makkelijker te maken en minder hulp te vragen van anderen. In Rotterdam werken welzijnsorganisaties samen via ‘Slim in huis’ om bewoners kennis te laten maken met slimme technologie. Dit helpt niet alleen bij zelfstandigheid, maar versterkt ook het gevoel van eigen regie, zodat mensen comfortabel en zelfverzekerd in hun eigen huis en omgeving kunnen blijven wonen.

Projectleider en kartrekker van Slim in huis Winnifred Lodders, benadrukt hoe belangrijk het is dat mensen weten van de slimme hulpmiddelen. Waar ze te koop zijn en hoe je slimme hulpmiddelen gebruikt. Zo ontdekken bewoners de vrijheid en het gemak van slimme hulpmiddelen en genieten zij en hun omgeving van een comfortabeler leven.

Voor vrijblijvende informatie over slimme hulpmiddelen of het verbeteren van digitale vaardigheden kunnen bewoners een Huis van de Wijk in de buurt of de Vegrowinkels en Leliezorggroep winkels bezoeken. Als extraatje geven we tijdelijk een cadeaubon van Slim in huis, waarmee bewoners 30% korting krijgen op geselecteerde ‘Slim in huis’ producten.

Contact 

Winnifred Lodders
Projectleider Slim in Huis
06 11 74 14 93

wlodders@wmoradar.nl