wmo radar > Onzichtbare helden, bedankt!

Onzichtbare helden, bedankt!

De Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden. Wij waarderen het enorm dat zij vrijwel elke dag klaarstaan voor hun naaste(n). Om mantelzorgers in de schijnwerpers te zetten, wordt er jaarlijks De Dag van de Mantelzorg georganiseerd op 10 november. Rotterdam telt ruim 85.000 mantelzorgers. Hier zijn we trots op!  Als blijk van waardering zijn in verschillende gebieden ideeën bedacht om mantelzorgers te verrassen en ze te bedanken voor hun inzet.

Bekijk de website van Mantelfoon voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten op de Dag van de Mantelzorg. Mantelfoon is een samenwerking van De ZorgCentrale en wmo radar (beiden onderdeel van Incluzio) met subsidie van de gemeente Rotterdam.

Campagne Onzichtbare Helden

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met onze nieuwe campagne. Speciaal voor de Dag van de Mantelzorg, met als thema: Onzichtbare Helden. Iedereen kan namelijk mantelzorger zijn. Een CEO die constant in de weer is, de stoere brandweerman in jouw straat of de vriendelijke receptioniste op werk.

Zo gaat Marta drie keer per week na werktijd bij haar opa langs. Ze helpt hem met het huishouden. En ze zorgt dat hij een gezonde maaltijd te eten krijgt. En wat dacht je van held Bas? Na een drukke werkdag in de bakkerij, gaat hij lekker aan de slag in de keuken van zijn ma. Bekijk hieronder alle campagnebeelden.

Mantelzorger, dit filmpje is speciaal voor jou ❤

Heb je een kind dat extra zorg of aandacht nodig heeft? Heb je een naaste met psychische problemen? Heeft je partner een chronische ziekte? Of is er iemand anders in je omgeving die door omstandigheden extra zorg of hulp nodig heeft? Dan is dit filmpje voor jou:

Help ons mee alle onzichtbare helden te bedanken op de Dag van de Mantelzorg door dit filmpje te delen!

Dag van de Mantelzorg 2021

Overzicht activiteiten