wmo radar > Netwerk Digitale Inclusie: Het DigiCafé

Netwerk Digitale Inclusie: Het DigiCafé

Hulp nodig met computer, tablet of smartphone?

Digitaal mee kunnen doen is niet alleen erg belangrijk, maar ook reuze handig. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn er in Rotterdam allerlei mogelijkheden om hulp te krijgen om digitaal vaardiger te worden.

Loop bijvoorbeeld binnen bij het DigiCafé in Bibliotheek Rotterdam. Hier word je direct gratis geholpen met je digitale vragen. Bijvoorbeeld door vrijwilliger Andre. Naar binnen met een vraag, naar buiten met een oplossing. Benieuwd waar Andre je mee kan helpen en wat bezoekers van zijn hulp vinden? Dat hoor en zie je in de video.

DigiCafé is een initiatief van Bibliotheek Rotterdam vanuit het Netwerk Digitale Inclusie 55+.

Hulp op maat

Kan jij of iemand in je omgeving ook hulp gebruiken om digitaal vaardiger te worden? Daarvoor zijn verschillende gratis mogelijkheden. Voor echte beginners, tot meer ervaren gebruikers. Om te oefenen of alleen vragen te stellen. 1-op-1 of in groepsverband. Thuis of juist op locatie. Voor iedereen is er hulp op maat. Kijk voor het complete aanbod op www.rotterdam.hetinformatiepunt.nl of neem telefonisch contact op: bel 010 – 281 61 00 (ma t/m za, 09.00 – 17.00 uur) of WhatsApp 06 – 16 47 91 26 (ma t/m vr, 10.00 – 17.00 uur).

Netwerk Digitale Inclusie

Wij vinden het belangrijk dat Rotterdammers zelfstandig mee kunnen doen in de digitale wereld. Daarom zijn we partner van het Netwerk Digitale Inclusie 55+ Rotterdam. Samen werken we aan het versterken van digitale vaardigheden van 55-plussers in Rotterdam.

Kijk voor meer informatie over het netwerk op www.netwerkdigitaleinclusie.nl.