wmo radar > Gebiedsgids voor 65+ Delfshaven – 2021-2022

Gebiedsgids voor 65+ Delfshaven – 2021-2022

Actief in de wijk

Voor het vierde jaar op rij mocht wmo radar de Gebiedsgids 65+ Delfshaven samenstellen in opdracht van gemeente Rotterdam. Inmiddels heeft iedereen in Delfshaven van 65 jaar en ouder deze uitgebreide gebiedsgids op het huisadres ontvangen. Gebiedsgids 65+ Delfshaven is een samenwerkingsproject van Coalitie Erbij, wmo radar Delfshaven en gemeente Rotterdam.

De gebiedsgids bevat volop informatie over activiteiten in de wijk en is volledig afgestemd op ouderen. In de gids vinden lezers informatie over samen eten in de wijk, sporten of activiteiten waarbij men elkaar kan ontmoeten voor een praatje/spelletje. Verder is er informatie beschikbaar over organisaties die zorg en ondersteuning bieden. Dus ook heel handig voor mantelzorgers en mensen in de wijk die met ouderen werken.

Geen gebiedsgids ontvangen? Haal deze op in één van de Huizen van de Wijk, huisartsenposten of andere plekken in Delfshaven waar ouderen samenkomen. Vragen over de gids of suggesties en opmerkingen? Neem dan contact op met Cisca Bronswijk via cbronswijk@wmoradar.nl.