wmo radar > Foto Expo BoTu

Foto Expo BoTu

Een expositie over Bospolder-Tussendijken van 1950-2022

Op 24 februari opent FOTO EXPO BO\TU, een fototentoonstelling waarin het verleden, heden en toekomst van Bospolder-Tussendijken te zien is. Behalve deze Expo in het historische Diepeveen aan de Pelgrimsstraat 1, zijn ook fotowerken op verschillende locaties in de buurt te zien. De foto’s vertellen het verhaal van BO\TU in Delfshaven van 1950-2022. Met beelden van vroeger en van nu: het leven op straat, in de huizen, de winkels, de bewoners, de markt, de scholen en de feesten, vanuit alle culturen. Maar ook laten we zien wat de toekomstplannen voor BO\TU zijn. Het thema van de expositie is dan ook verandering en bewustwording.

Aan alle bewoners, ondernemers, wijkinitiatieven en instellingen van BO\TU vragen we foto’s en filmbeelden uit het (recente) verleden. Deze verzameling wordt aangevuld met foto’s uit het Stadsarchief Rotterdam en werk van bekende Rotterdamse fotografen. Samen maken we een fotoalbum van de wijk.

Locatie: Diepeveen, Pelgrimsstraat 5
Openingstijden: Donderdag t/m zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur

In verband met corona gelden de maatregelen -op dat moment- die door het RIVM worden geadviseerd.

 

Doe mee met jouw foto!

Stuur jouw afbeelding of filmbeelden naar: syaaqobi@wmoradar.nl of neem telefonisch contact op via: 06 30147122.

Foto Expo Bo\Tu is een samenwerking van wmo radar met Stichting MadeBy, projecten voor hedendaagse belangen met steun van Stichting Best, Stichting Bevordering Maatschappelijke Dienstverlening Rotterdam, Cultuur Concreet en Diepeveen/DUDOK REAL ESTATE