wmo radar > De Herstelacademies in Rotterdam zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Zelfregie en Herstel (NVZH)

De Herstelacademies in Rotterdam zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Zelfregie en Herstel (NVZH)

Vandaag hebben de directeuren van de welzijnsorganisaties van Win010 – Welzijn in Rotterdam, de directeur van de Nederlandse Vereniging voor Zelfregie en Herstel en de coördinatoren van de Herstelacademie in de wijk de ledenovereenkomst NVZH ondertekend. Een feestelijk moment, want we voldoen aan de kenmerken én gaan gezamenlijk de schouders zetten onder de doorontwikkeling van de Herstelacademies in Rotterdam, die een cruciaal onderdeel uitmaken van ondersteuning in de sociale basis.

Wat ons bindt is de overtuiging om in zelfregie te werken aan herstel, toegankelijk voor iedereen. En in het bijzonder voor inwoners met (langdurige) problemen op het gebied van mentale gezondheid en zo dicht mogelijk in de buurt. Door de lokalisatie van de Herstelacademies in de Huizen van de Wijk kunnen we een (meer) passende participatie aanbieden. Het team van ervaringsdeskundige professionals in samenwerking met de sociale professionals zijn aan zet. En we nemen de tijd om samen te leren in de praktijk.

👉 𝘐𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘣𝘪𝘫 𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘪𝘯 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘳𝘦𝘨𝘪𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦𝘭

👉 𝘋𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘢𝘮𝘴 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘳𝘪𝘯𝘨𝘴𝘥𝘦𝘴𝘬𝘶𝘯𝘥𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘴 𝘪𝘴 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦𝘷𝘰𝘭 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳𝘸𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦

👉 𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯 𝘸𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘳𝘬𝘦𝘳 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘶𝘪𝘵𝘷𝘰𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘪𝘦𝘯 𝘬𝘦𝘯𝘮𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘢𝘨𝘥𝘳𝘦𝘮𝘱𝘦𝘭𝘪𝘨𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘶𝘯𝘱𝘶𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘐𝘡𝘈

👉 𝘋𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘵𝘪𝘴𝘦𝘴 𝘣𝘪𝘫𝘦𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨𝘦𝘯, 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯

De Herstelacademie in de Wijk

De Herstelacademie in de Wijk is een laagdrempelige en toegankelijke plek in de wijk waar bewoners werken aan herstel. Een plek waar bewoners direct terecht kunnen bij ervaringsdeskundigen. Samen met lotgenoten en zonder wachtlijsten of doorverwijzing.

Website Herstelacademie