wmo radar > Coming soon: Chicks And The City Part 2

Coming soon: Chicks And The City Part 2

Nieuwsgierige Chicks gezocht

In november starten we met veel enthousiasme aan deel twee van het project: Chicks And The City in het Maaspodium. Dit project is speciaal ontwikkeld voor jonge Rotterdamse meiden vanaf 14 jaar in de gebieden Rotterdam Centrum, Delfshaven en Overschie.

Onder begeleiding van de mediamakers van Chicks And The City en jongerencoaches van wmo radar kunnen Rotterdamse meiden meedoen aan diverse workshops. Tijdens deze bijeenkomsten, de zogeheten media experience workshops, worden de meiden klaargestoomd voor een eigen podcast en TV-aflevering van Chicks On Screen (uitgezonden door Open Rotterdam TV). De volgende thema’s staan centraal: presenteren, interviewen, een podcast maken en een TV-programma opnemen. In totaal zijn er zes bijeenkomsten, met als grote afsluiting een première feest!

Over Chicks And The City
Chicks And The City wordt gemaakt door en voor Rotterdamse jongeren, maar is ook erg interessant voor ouders en volwassenen. Een programma voor en door meiden. Alles wat de vrouw van nu bezighoudt komt ter sprake. Het publiek kan inspirerende, spraakmakende, brutale, vreemde en bijzondere gasten en verhalen uit de regio Rijnmond verwachten.

Impressie Chicks And The City (deel één)

Programma

Voor aanmeldingen of vragen kun je terecht bij Bouchra el Aarroudi:
E-mail: baarroudi@wmoradar.nl
Mobiel: 06 81 37 58 93

Bekijk de flyer voor meer informatie