wmo radar > Bijeenkomst: Eindresultaten VIT010

Bijeenkomst: Eindresultaten VIT010

VIT010 is een leefstijlproject op basis van ‘blended care’ en een uitstekend voorbeeld van innovatieve zorg. Deze samenwerking tussen wmo radar en SmartVitaal, brengt online en offline samen. Door de inzet van gezondheidsplatform SmartVitaal kunnen gebruikers nieuwe, vitale gedragspatronen ontwikkelen. Dat digitale platform kunnen we vervolgens perfect koppelen aan een offline programma met fysieke begeleiding door leefstijlcoaches. Met VIT010 zoeken we voor wijkbewoners naar de juiste combinatie van online en offline.

VIT010 is een pilot van een jaar en wordt in mei afgerond. Op dinsdag 31 mei presenteren we de eindresultaten tijdens een bijeenkomst in Huis van de Wijk Schiemond. Het programma wordt afgewisseld met ervaringen van deelnemers.

Programma:

  • VIT010 Digideal: Overzicht uitgevoerde activiteiten & Leerpunten uit eindevaluaties betrokken professionals (Veronique Vaarten, innovatie en ontwikkeling wmo radar)
  • Kwantitatieve analyse resultaten Vitaalscan van SmartVitaal (Prof. Dr. Leonard Hofstra, cardioloog en hoogleraar, scientific advisor SmartVitaal)
  • Uitkomsten studentenonderzoek (Dr. Marlies Wagener, docent en senioronderzoeker Hogeschool Rotterdam)
  • Paneldiscussie ‘Blik op de toekomst’ (Onder leiding van Dr. Maarten Schmitt, Kenniscentrum Zorginnovatie Rotterdam. Deelnemers panel: Gemeente Rotterdam, SmartVitaal, Zorgverzekeraar, wmo radar)

Locatie: Huis van de Wijk Schiemond, Dempostraat 143 Rotterdam
Wanneer? Dinsdag 31 mei – 10:00 – 12:30 uur, inclusief lunch

Bekijk de uitnodiging of meld je direct aan via onderstaande button.