wmo radar > Bewoners in Overschie kunnen terecht bij ‘De Halte’ voor hulp bij financiën

Bewoners in Overschie kunnen terecht bij ‘De Halte’ voor hulp bij financiën

De aanhoudende coronacrisis brengt veel financiële onzekerheid teweeg. “Hoe lang blijft de situatie nog aanhouden?” “Ben ik straks nog wel voorzien van werk?” Vooral voor huishoudens die het al niet breed hebben, is het een onzekere tijd en kunnen financiële gevolgen onvermijdelijk blijven. In het kader ‘help elkaar’ kunnen bewoners in Overschie terecht bij de budgetcoaches van wmo radar voor hulp bij geldzaken.

 

(Leren) omgaan met geldzaken
Van brieven over geld tot het invullen van formulieren en budgetteren. Geldzaken kunnen behoorlijk lastig zijn. Of je nu advies nodig hebt bij ‘omgaan met geld’ of wel wat hulp kunt gebruiken bij je financiële administratie. Onze budgetcoaches van Huis van de Wijk ‘De Halte’ staan voor je klaar. Zij helpen je bij het ordenen van je financiële administratie, het treffen van financiële regelingen en het aanvragen van diverse fondsen. Daarnaast bieden ze (online) trainingen over budgetteren.

 

Budget-coaching
Al met al pakken de budgetcoaches van wmo radar – samen met jou – je zorgen over geldzaken aan. Zo krijg je meer grip op je financiën en ervaar je minder stress. Meer weten over budget-coaching of een afspraak inplannen met een van onze budgetcoaches? Klik op onderstaande flyer of neem contact op met onze budgetcoach Paulina Szatanska via pszatanska@wmoardar.nl.

 

Download Flyer