wmo radar > Gezinsondersteuning Charlois

Gezinsondersteuning Charlois

Voor ouders in Carnisse en Tarwewijk

Ouders willen een goede toekomst voor hun kind. Daar is een stevige basis voor nodig. Helaas is die er niet altijd. In een gezin kan er stress zijn. Er is misschien niet genoeg geld. Er zijn vragen over de gezondheid of over werk. Kinderen voelen dat en hebben er last van. De gezinsondersteuners kunnen helpen en doen dat gratis. Bijvoorbeeld als je een moeilijke brief krijgt. Of als je vragen hebt over de kinderen. De gezinsondersteuners kunnen ook helpen met geldzaken. Dat geeft rust. Zij werken samen met jou aan de toekomst van je gezin. De gezinsondersteuners helpen bij alle vragen: kleine vragen of hulp voor een langere periode.

Wij zijn de gezinsondersteuners:

Corine van der Kooi

wmo radar
Telefoonnummer: 06 59 93 83 44

E-mail: corine.vanderkooi@wmoradar.nl

Hacer Karaca

Frontlijn, gemeente Rotterdam
Telefoonnummer: 06 34 35 08 18

E-mail: h.karaca1@rotterdam.nl

Sjagoefta Goelab

Frontlijn, gemeente Rotterdam
Telefoonnummer: 06 28 64 23 83

E-mail: sn.goelab@rotterdam.nl

Veerle de Meyer

wmo radar
Telefoonnummer: 06 83 18 74 49

E-mail: vdmeyer@wmoradar.nl

Voor gezinnen in Carnisse en Tarwewijk

Wij zijn Corine, Hacer, Sjagoefta en Veerle. Wij zijn gezinsondersteuners. Wij helpen gezinnen in Carnisse en Tarwewijk die vragen hebben over geld, wonen, werk, kinderen en gezondheid.
Bijvoorbeeld als je een moeilijke brief heeft gekregen. Of als je iets moet regelen voor de school of de sportclub van je kind(eren), maar niet weet hoe. Samen vinden we een oplossing.

Contact

Je kunt de gezinsondersteuners bellen of een e-mail sturen. Een bericht via WhatsApp kan ook. Eén van ons gaat jou gezin helpen. Zij luistert naar je verhaal of vraag. Als je wilt, komt ze graag bij je thuis langs. Zo leert ze jou en jouw kinderen kennen. En kan ze je/jullie goed helpen. Liever niet thuis afspreken? Naar ons komen kan ook.

Kom naar ons inloopspreekuur

In Carnisse en Tarwewijk

Krijg antwoorden op vragen over:

  • Geld
  • Huis
  • Werk
  • Kinderen
  • Gezondheid

Tarwewijk

Waar: Milinxparkhuis, Milinxstraat 69
Wanneer: Elke dinsdag van 10:30 tot 13:00 uur
Wie: Voor ouders met kinderen jonger dan 18 jaar

Carnisse

Waar: Huis van Carnisse, Texelsestraat 18
Wanneer: Elke maandagvan 10:00 tot 12:00 uur
Wie: Voor ouders met kinderen jonger dan 18 jaar

Kun je niet naar ons inloopspreekuur komen? Bel dan naar Huis van de Wijk Millinxparkhuis via 088 – 855 50 32 of Huis van Carnisse op 010 – 303 19 25 om een afspraak te maken.

 

Meer informatie over ons inloopspreekuur

Eén op de vijf kinderen in Rotterdam groeit op in een gezin met geldzorgen. De gemeente Rotterdam wil gezinnen in Bospolder-Tussendijken, Crooswijk, Carnisse en Tarwewijk meer kansen geven. In Carnisse en Tarwewijk doet de gemeente dit samen met wmo-radar. De hulp is gratis en vrijblijvend. Ook tijdens vakanties zijn de gezinsondersteuners aan het werk.