Voetbaltournooi op Daan Blij veldje


thema: Route 33

dinsdag, 17 mei 2016

Het was gisteren een zeer geslaagd voetbaltoernooi voor en door de jeugd, op het Daan Blij veldje. Dit ‪#bewonersinitiatief‬ is georganiseerd en geregeld door Dogan en zijn vrienden.

Wat wil jij organiseren?

Dit kunnen kinderen gewoon doen in Overschie! Dogan is bij het opzetten van het initiatief en het aanvragen van geld op weg geholpen door de Jongerencoaches Route 33. Heb jij als kind of jongere ook een idee dat je graag wil uitvoeren? Klop gerust aan bij Peggy of Steven van Route 33 Overschie.

Delen

meer artikelen

Project Startbaan helpt Rotterdamse jongeren weer op weg Project Startbaan Jong 010 Overschie juni FEEST: Opening PrachtHuis Jongeren in Huis van de Wijk leren al doende de taal Hoe krijg je meer Powerrrr in Tussendijken? Financiële ondersteuning opent bijzondere deuren Welzijnswerk is geven en ook ontvangen Liefde uitdragen voor je kind hoe doe je dat? Hoe Rosario zijn leven verlicht Het is een rare tijd Radar TV - uitzendingen We kunnen heel veel samen oplossen Dat is óók Afrika Interview met Marijke de Vries over eenzaamheidsaanpak Dementie vangen met levensverhalen Hoogkwartierbewoonster aan het woord Kwartaalrapportage 1: verbinden moet Hoe zou je het vinden om je netwerk uit te breiden? Gedicht over seksueel grensoverschrijdend gedrag Van eigen kracht naar eigenaarschap De route van het ontmoeten Vrijwilligerswerk levert mij eigenwaarde op Moeder en zoon dialogen Valentijn is er voor iedereen Een mooie opstap naar werk Jo-Enna haar kijk op Vreedzaam SROI...regels van de overheid zeker!? Hoe sterker ouderen zijn hoe beter Vrijwilligers werven vrijwilligers Met Omroep Max door Overschie